Blogg.se/Blogger

Jag funderar att flytta bloggen till blogger istället eftersom det finns fler funktioner för att designa bloggen där. Men jag vet inte riktigt, jag har vant mig vid den här sidan och jag vet inte hur man flyttar inlägg så det kan bli lite jobbigt. Men samtidigt skulle det vara jättebra att kunna bestämma mer över bloggens utseende. Så, jag vet inte...
Vad tycker ni?

Kommentarer
Postat av: Emelie

Annars har designadinblogg(http://designadinblogg.se/)bra guider om hur man ändrar designen med blogg.se själv i stilmallen =)

2009-07-29 @ 14:09:08
URL: http://bokbloggen.webblogg.se/
Postat av: Sassa

Jag ska testa det. Har bestämt mig för att stanna här för tydligen är det omöjligt att flytta inlägg mellan blogg.se och blogg om man inte vill hålla på att kopiera vartenda och det blir inte riktigt värt besväret.

2009-08-04 @ 18:29:47
URL: http://laslusens.blogg.se/
Postat av: Anna S (Bokstävlarna)

Jag har precis flyttat från blogg.se till WordPress och det var sjukt krångligt. Men samtidigt är jag glad att jag slipper blogg.se nu, det var så mycket som jag inte gillade där.



Om du kan lite html så kan du ju alltid gå in och fixa lite själv med fonter osv, det gjorde jag i min blogg. Ganska enkla saker kan göra stor skillnad!

2009-08-05 @ 13:41:51
URL: http://bokstavlarna.wordpress.com
Postat av: Sassa

Tyvärr kan jag inte så mycket (läs inget) om hmtl så jag, och ni, får nog stå ut med den här designen. Men det är ju innehållet som är viktigast, eller hur?

2009-08-07 @ 17:08:18
URL: http://laslusens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0